• Den skjulte fjende - Den farligste fjende er den, man aldrig mistænker.

  • Frygtens tid: Psykiatriens grumme historie kan ses overalt.

  • Diagnostisk & Statistisk Manual - Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer.

  • Dødforkert - Hvordan psykofarmaka kan slå dit barn ihjel.

  • Markedsføring af sindssyge - Er vi alle skøre?

Nyheder

Når etik byder Raben Rosenberg at give elektrochok

Motivation til at gøre et eller andet er en interessant størrelse. Man kan gøre noget, fordi man synes, det er en god ide, man bliver betalt for det, man føler det er en god gerning eller hvad det nu måtte være.

Læs mere

Evidens-biaseret psykiatri

I dagens lægevidenskab lægges der stor vægt på, at der foreligger evidens eller bevis for de forventede resultater af behandlinger eller lægemidler.

Læs mere

Raben Rosenberg har ret igen

Raben Rosenberg har udgivet en bog, "Psykiatriens grundlag", som er en guldgrube af indblik i netop psykiatriens grundlag og hele dens fantasiverden og tænkemåde.

Læs mere

Åbent brev til Poul Videbechs chef

Selvom psykiatrien anser psykiatriske sygdomme som udslag af fejl i hjernen, så er psykiatriske diagnoser defineret ud fra symptomer.

Læs mere

Ret til psykisk sundhedspleje må ikke imødekommes med pligt til psykiatrisk behandling

Adspurgt til deres holdning til behandling af psykisk syge i sammenligning med behandling af fysisk syge siger alle politikere, at de to typer af sygdomme bør ligestilles i det danske sundhedsvæsen, således at psykisk syge skal have behandlingstilbud på samme niveau som patienter med legemlige sygdo

Læs mere

Svindler i Gentofte Kommune idømt lovens absolut hårdeste straf

En 58-årig kvinde er ved Retten i Lyngby kendt skyldig i groft mandatsvig i form af at have svindlet tandplejen i Gentofte Kommune for i alt 4,7 millioner kr. i en periode på 5 år.

Læs mere

Poul Videbechs psykiater-logik nåede nye højder

Psykiatere og fremtrædende folk i den psykiatriske medicinalindustri har det med at omdefinere ting og være meget påståelige omkring ulogiske eller mystiske adhoc-argumenter, de opfinder til lejligheden i pressede situationer.

Læs mere

Raben Rosenbergs vise ord

Det er yderst sjældent, man føler trang til rosende at anerkende en udtalelse fra en psykiater, men ret skal være ret, og Raben Rosenberg har en fantastisk og rammende pointe...

Læs mere