• Den skjulte fjende - Den farligste fjende er den, man aldrig mistænker.

  • Frygtens tid: Psykiatriens grumme historie kan ses overalt.

  • Diagnostisk & Statistisk Manual - Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer.

  • Dødforkert - Hvordan psykofarmaka kan slå dit barn ihjel.

  • Markedsføring af sindssyge - Er vi alle skøre?

Nyheder

Helt forkert fokus i psykiatrien

Der er to parter som lider, når en person har psykiske problemer, nemlig personen selv og omgivelserne igennem personens adfærd, som kan være alt fra truende, besværlig eller blot upassende/uønsket.

Læs mere

Hardware eller software - det er spørgsmålet, når det kommer til løsninger af psykiske problemer

Til beskrivelse af den menneskelige psyke, hjernen og sindet eller noget andet er det ofte nyttigt at benytte en metafor (sammenligningsbillede), der beskriver en analogi til et kendt begreb eller mekanisme.

Læs mere

Hvordan man opretholder lukrative løgne i psykiatrien og den psykiatriske lægemiddelindustri

Der er noget, der hedder en hvid løgn, som dækker over, at løgnen ikke er så slem eller ondt ment og blot har til hensigt at beskytte en selv, en anden person eller bare at få noget nemmere accepteret.

Læs mere

Hvorfor indtager narkomaner mere og mere psykofarmaka?

Svaret på dette spørgsmål afhænger i høj grad af, hvem man spørger, og ud fra svarene kan man se, at det måske er et helt andet spørgsmål, der bør stilles.

Læs mere

Ingen hjernescanninger kan vise psykiatrisk sygdom og lidt om bivirkninger

Psykiatere hævder, at hjernescanninger nu viser ændringer i hjernen, der "beviser", at årsagen til psykiatriske forstyrrelser, såsom skizofreni og depression, findes i hjernen.

Læs mere

Psykiatriens ultimative "hjælp"

Mennesker med psykiske problemer søger normalt hjælp i psykiatrien, hvor de gennemgår en række "behandlinger", som oftest efterlader dem i en tilstand, der på ingen måde er bedre end ved starten af behandlingerne.

Læs mere

Psykiatriens vel nok største kolbøtte fuldført

Kan man forestille sig, at amerikanske psykiatere kunne vælge en kronisk psykiatrisk syg person til administrerende direktør for deres nationale forening (APA, American Psychiatric Association)?

Læs mere

Kendt dansk psykiater: ADHD-medicin skaber narkomaner

Den kendte psykiater Raben Rosenberg har for nylig udgivet en bog, PSYKIATRIENS GRUNDLAG - historie, filosofi og videnskab, som i stor detalje omhandler alle titlens emner.

Læs mere