• Den skjulte fjende - Den farligste fjende er den, man aldrig mistænker.

  • Frygtens tid: Psykiatriens grumme historie kan ses overalt.

  • Diagnostisk & Statistisk Manual - Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer.

  • Dødforkert - Hvordan psykofarmaka kan slå dit barn ihjel.

  • Markedsføring af sindssyge - Er vi alle skøre?

Nyheder

Er det løgn, at psykiatrien skaber dens egne patienter?

Påstanden om, at psykiatrien skaber dens egne patienter eller med andre ord faktisk gør mennesker psykisk syge og behandlingskrævende, har man hørt før, men kan det virkelig være sandt?

Læs mere

Fra bælte-fiksering til kemikalie-fiksering

Psykiatrien har metoder til behandling af selv de mest ustyrlige psykiatriske patienter - eller man skulle nok snarere sige neutralisering i stedet for behandling.

Læs mere

Hvornår er det slut med psykiatri?

Hvad ville der ske, hvis en regering fik forelagt klare beviser på at psykofarmaka og psykiatrisk behandling generelt ødelægger liv eller direkte fører til tidlig død?

Læs mere

Påstanden om kemisk ubalance eller fejl i generne, som årsag til psykiatriske sygdomme, er ikke blot et svindelnummer, men har også en alvorlig medmenneskelig bagside

Hvordan ville du reagere, hvis en bekendt blev psykisk syg og fik en psykiatrisk diagnose gående på, at problemet var biokemisk eller arveligt/genetisk betinget og således uhelbredeligt?

Læs mere

Et plettet dansk medicinaleventyr og noget vi godt vidste om lykkepiller

Der var engang et lille dansk medicinalfirma ved navn Ferrosan, som bl.a. udviklede medicin mod sygdomme i Central-Nerve-Systemet (CNS), dvs. de fremstillede psykiatrisk medicin.

Læs mere

Statisk elektricitet - fremtidens hit i info-materiale til elektrochok-patienter?

Psykiatriske patienter, som har fået elektrochok, klager ofte over permanent hukommelsestab, mistet koncentrationsevne og uoverskuelighed over for selv simple opgaver.

Læs mere

Efteruddannelseskursus til psykiatere og praktiserende læger: Hvordan skelner man mellem bivirkninger og reelle sygdomssymptomer, og er bivirkninger ved psykiatrisk medicin behandlingskrævende?

Når man har sagt psykiatrisk medicin, må man også sige bivirkninger - de to ting hænger uløseligt sammen.

Læs mere

Henrik er nok stadig sur og nu ved vi, at han lider af en alvorlig psykiatrisk vrangforestilling

I Deadline på DR2 den 25/9/2014 påstod psykiater Henrik Day Poulsen endnu engang, at psykoser skyldes ubalancer i hjernens signalstoffer og han fremhævede særskilt dopamin.

Læs mere