• Den skjulte fjende - Den farligste fjende er den, man aldrig mistænker.

  • Frygtens tid: Psykiatriens grumme historie kan ses overalt.

  • Diagnostisk & Statistisk Manual - Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer.

  • Dødforkert - Hvordan psykofarmaka kan slå dit barn ihjel.

  • Markedsføring af sindssyge - Er vi alle skøre?

Nyheder

Gadenarko som psykiatrisk medicin

Gadenarko kan i starten af et narkotikamisbrug virke tillokkende, fordi den medfølgende rus for en stund bortleder opmærksomheden fra forskellige psykiske problemer eller giver en følelse af opstemthed uden sædvanlige adfærdshæmninger, man ellers måtte have.

Læs mere

En psykologs syn på psykofarmaka

For den psykiatriske medicinalindustri og folk forbundet med den, er psykiske problemer eller humørsvingninger noget, der skal løses ad kemisk vej.

Læs mere

At behandle ADHD som en tilstand i stedet for en samling af symptomer skader børn

Dr. Richard Saul, adfærdsneurolog i Chicago: "Efter at have praktiseret som læge i 50 år og set tusindvis af patienter med ADHD-symptomer er jeg nået frem til den konklusion, at sådan noget som ADHD ikke eksisterer".

Læs mere

Fremragende marketing-arbejde af ADHD-industrien

Markedsføring af produkter kan være meget dyr og de fleste virksomheder overvejer nøje, hvilken salgsstigning man kan forvente, før der bruges penge på en marketing-kampagne.

Læs mere

Overmedicinering eller fejlmedicinering er ikke problemet i psykiatrien - problemet er medicinering

Arne Mejlhede i Hobro, Glostrup hospital, Bispebjerg hospital og andre er eksempler på steder, hvor psykiatrisk overmedicinering har været fremme i medierne.

Læs mere

Et stærkt kandidatur til årets psykiatriske innovationspris

I forretningsverdenen er innovation en af nøglerne til succes - der skal hele tiden findes på nye produkter eller nye måder at sælge produkterne til nye eller eksisterende kunder. Man taler om produktinnovation, når nye produkter opfindes, og om markedsinnovation, når der opfindes nye måder til at f

Læs mere

Hvorfor psykiatriens og den psykiatriske medicinalindustris marketingfolk er erhvervets mest eftertragtede

I psykiatrien og den psykiatriske medicinalindustri er marketingfolk og lobbyister særdeles vellønnede, hvilket absolut ikke er uden grund.

Læs mere

Positive og negative symptomer: Klarer du frisag på gyngerne kan fælden klappe på karrusellerne

Der findes vist ikke statistik over det, men er man først havnet i en konsultation hos en psykiater med henblik på udredning, så er der ikke mange, som slipper ud igen uden en eller anden diagnose.

Læs mere