• Den skjulte fjende - Den farligste fjende er den, man aldrig mistænker.

  • Frygtens tid: Psykiatriens grumme historie kan ses overalt.

  • Diagnostisk & Statistisk Manual - Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer.

  • Dødforkert - Hvordan psykofarmaka kan slå dit barn ihjel.

  • Markedsføring af sindssyge - Er vi alle skøre?

Nyheder

Grunden til at folk på antidepressiver ofte udvikler diabetes er sådan set ligegyldig, men det er første led i årsagskæden ikke

Der er mange af dem - bivirkninger - ved lykkepiller, men en, som har fået alt for lidt opmærksomhed, er sukkersyge eller diabetes.

Læs mere

Graham Bishop: Måske sindssyg i gerningsøjeblikket på grund af psykiatrisk medicin, eller et retssystem, som bygger på flertydige subjektive vurderinger

Sagen om den kendte tv-clairvoyant Graham Bishop , som stak sine dengang fire-årige tvillingepiger adskillige gange i hjerte, lever og mave med en køkkenkniv på Rigshospitalet i august 2012, har været beskrevet udførligt i medierne.

Læs mere

Jo flere psykiatere og jo flere psykiatriske sengepladser, desto flere selvmord

Forskere ved bl.a. Institut for Folkesundhed - Sundhedstjenesteforskning på Aarhus Universitet er nu nået frem til et resultat på linje med hvad der tidligere er beskrevet i et nyhedsbrev med titlen "Rejs til Afrika hvis du er psykisk syg"

Læs mere

Hvorfor man slipper godt fra anklager om kriminel adfærd mod den psykiatriske medicinalindustri

Som alle andre virksomheder forsvarer den psykiatriske medicinalindustri sig med næb og klør, når den udsættes for angreb eller lignende, der kan true dens fremtidige indtjening.

Læs mere

Psykiatere, læger og psykologer: Der eksisterer ingen medicinsk test for nogen som helst af de psykiatriske forstyrrelser

"Der er ingen objektive tester i psykiatri - ingen røntgen-, laboratorie- eller undersøgelses-resultater

Læs mere

Truslen mod folkesundheden fra den snigende og voksende medicinske miljøkatastrofe

Der har i mange år været fokus på reduktion af industriel forurening og i dag har bekæmpelse af global opvarmning en fremtrædende plads i medierne, men en tredje alvorlig forureningskilde synes relativt upåagtet at eskalere i bekymrende tempo

Læs mere

Rejs til Afrika hvis du er psykisk syg

Det er overskriften på en interessant kronik i Udenrigsministeriets magasin Udvikling fra foråret 2013 skrevet af en analytiker fra Bedre Psykiatri.

Læs mere

Spis lidt gurkemeje og drop lykkepillerne hvis du lider af svær depression

I et tidligere nyhedsbrev blev det beskrevet, hvordan Storbritannien efter en grundig undersøgelse af offentliggjorte og især ikke-offentliggjorte kliniske data forbød lykkepiller til behandling af mildt eller moderat deprimerede patienter, som i stedet tilbydes samtaleterapi.

Læs mere