• Den skjulte fjende - Den farligste fjende er den, man aldrig mistænker.

  • Frygtens tid: Psykiatriens grumme historie kan ses overalt.

  • Diagnostisk & Statistisk Manual - Psykiatriens mest dødbringende svindelnummer.

  • Dødforkert - Hvordan psykofarmaka kan slå dit barn ihjel.

  • Markedsføring af sindssyge - Er vi alle skøre?

Nyheder

Sig så ikke, at psykofarmaka ikke er rusmidler

Psykiske problemer kan betragtes som fikseret opmærksomhed på noget, der går en på eller er ubehageligt. Derfor handler afhjælpning af psykiske problemer rigtig meget om at få patientens opmærksomhed ledt over på noget andet.

Læs mere

Før: Social fobi eller angst skyldes for lidt serotonin i hjernen. Nu: Social fobi eller angst skyldes for meget serotonin i hjernen

Man skal altid glæde sig, når videnskaben gør fremskridt og bliver klogere, for det betyder jo nye muligheder for alt fra nye teknologiske løsninger til nye og bedre måder at behandle sygdomme på.

Læs mere

Kræft og psykofarmaka

Ville du tage lykkepiller, hvis du vidste, at de forøger din risiko for at få kræft? Ville du give dit barn ADHD-medicin, hvis du vidste, at den forøger barnets risiko for at få kræft?

Læs mere

Lykkepiller virker, hvis bare man stiller det rigtige spørgsmål, og kun det

Irving Kirsch fra den meget ansete Harvard Medical School har afdækket, at lykkepiller i det væsentlige ingen effekt har ud over placebo-effekten.

Læs mere

Er det løgn, at psykiatrien skaber dens egne patienter?

Påstanden om, at psykiatrien skaber dens egne patienter eller med andre ord faktisk gør mennesker psykisk syge og behandlingskrævende, har man hørt før, men kan det virkelig være sandt?

Læs mere

Fra bælte-fiksering til kemikalie-fiksering

Psykiatrien har metoder til behandling af selv de mest ustyrlige psykiatriske patienter - eller man skulle nok snarere sige neutralisering i stedet for behandling.

Læs mere

Hvornår er det slut med psykiatri?

Hvad ville der ske, hvis en regering fik forelagt klare beviser på at psykofarmaka og psykiatrisk behandling generelt ødelægger liv eller direkte fører til tidlig død?

Læs mere

Påstanden om kemisk ubalance eller fejl i generne, som årsag til psykiatriske sygdomme, er ikke blot et svindelnummer, men har også en alvorlig medmenneskelig bagside

Hvordan ville du reagere, hvis en bekendt blev psykisk syg og fik en psykiatrisk diagnose gående på, at problemet var biokemisk eller arveligt/genetisk betinget og således uhelbredeligt?

Læs mere